
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
14 pieces
Υλικά
Wasabi mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine salt to taste1 pinch
-
wasabi paste to taste25 g
Asian crab cakes
-
lime zest only, no white pith½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)2
-
fresh crab meat or frozen crab meat, thawed250 g
-
soy sauce2 tbsp
-
eggs4
-
breadcrumbs100 g
-
plain flour70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
white sesame seeds50 g
-
vegetable oil2 tbsp
-
Japanese pickled ginger to serve
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
264 kcal /
1110 kJ
Πρωτεΐνη
7.6 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
544.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Sushi Rice
1 Std. 5 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Brown rice salad
40 Min
Avocado and goats cheese smash
5 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 Std.
Peanut and soba noodle slaw
20 Min