
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Chicken and marinade
-
boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)300 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
Egg mixture
-
eggs3
-
salt½ tsp
Tomato soup and bak choy
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil30 g
-
fresh ginger thinly sliced5 g
-
tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)2
-
spring onions white parts only2 stalks
-
hot water700 g
-
chicken stock cube1
-
bak choy (see tip)200 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water3 tbsp
-
sesame oil5 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 pinch
-
white pepper powder1 dash
-
shallot oil to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
277 kcal /
1160 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
943 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easy Asian Home Cooking
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoisin pork bowl
45 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Risotto bolognese
45 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Chicken Afritada
30 Min
Browned Pork Rice
1 Std.