Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1958.8 mg
Πρωτεΐνη
95.1 g
Θερμίδες
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Λιπαρά
92.6 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
42.1 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4ωρ. 20 λεπτ.
Classic beef burgers (MEATER+®)
1ωρ.
Steak tartare
10 λεπτ.
Beef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.
"Moussaka" bowl
45 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.
Char siu pork bao
2ωρ. 10 λεπτ.