Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide-Spargel mit Spargel-Hollandaise
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
500 g
Υλικά
Spargel
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)100 g
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Orangenschale, gerieben1 Streifen
-
Zucker1 ½ - 2 TL
-
Salz1 TL
-
Wasser1500 g
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Spargel, weiß geschält, holzige Enden entfernt, 9-10 cm lang, 2-3 cm dick, ggf. halbiert500 g
Spargel-Hollandaise und Fertigstellung
-
Butter in Stücken (3 cm)250 g
-
Eigelb5
-
Pfeffer½ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
494 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
2463 kJ /
589 kcal
Λιπαρά
61 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 2/2025
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Kartoffelklöße
25ωρ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Rührei-Muffins
35 λεπτ.
Selleriepüree mit Honig
45 λεπτ.
Spätzle
30 λεπτ.
Fränkisches Apfelweißkraut
50 λεπτ.
Vollkorn-Reissalat
55 λεπτ.
Apfelrotkohl
1ωρ. 10 λεπτ.
Quitten-Rotkohl
1ωρ. 20 λεπτ.