Σαλάτα με κριθαράκι, αγκινάρες και φέτα

Σαλάτα με κριθαράκι, αγκινάρες και φέτα

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • νερό
    1100 γρ.
  • κριθαράκι ξεπλυμένο και στραγγισμένο
    400 γρ.
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    2 κ.σ.
  • θαλασσινό αλάτι ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ½ κ.γλ.
  • μαϊντανό, πλατύφυλλο, φρέσκο μόνο τα φύλλα, και λίγα ακόμα για το γαρνίρισμα
    4 κλωνάρια
  • φέτα σε κομμάτια
    130 γρ.
  • καρδιές αγκινάρας, μαριναρισμένες στραγγισμένες
    340 γρ.
  • κουκουνάρι (πινόλια) καβουρδισμένο
    60 γρ.
  • λιαστές ντομάτες σε λεπτές φέτες
    100 γρ.
  • ρεβίθια, σε κονσέρβα ξεπλυμένα και στραγγισμένα (το βάρος αναφέρεται στα γραμμάρια πριν το στράγγισμα της κονσέρβας)
    400 γρ.
  • χυμό λεμονιού
    1 κ.σ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    1 πρέζα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 781 kcal / 3281 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 96 g
Φυτικές ίνες 20 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων