Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free focaccia bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
488.2 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
603.2 kJ /
144.2 kcal
Λιπαρά
5.1 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButtermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Spelt bread
26ωρ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free loaves
2ωρ. 15 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.