
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free focaccia bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
144.2 kcal /
603.2 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
488.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti (for two)
25 λεπτ.
Naan bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Flour tortillas
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Cheese and tomato bread
3ωρ. 5 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Roti
2ωρ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3ωρ. 20 λεπτ.