Gluten free focaccia bread

Gluten free focaccia bread

4.6 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 portions

Υλικά

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • blanched almond
    55 g
  • gluten free cornflour
    220 g
  • gluten free plain white flour
    110 g
  • dried instant yeast or 25 g fresh yeast
    2 ½ tsp
  • white sugar
    2 tsp
  • xanthan gum
    2 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • water
    310 - 350 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • rock salt
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 144.2 kcal / 603.2 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 22.6 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 488.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων