
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free focaccia bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
488.2 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
603.2 kJ /
144.2 kcal
Λιπαρά
5.1 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDurban naan
1ωρ. 45 λεπτ.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2ωρ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Chocolate and nut babka
3ωρ.
Tandoori chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.