
Συσκευές & Αξεσουάρ
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮五花肉750 克
-
黃芥末50 克
-
鹽6 - 7 小撮
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
-
新鮮巴西利 ,只取葉子15 克
-
特級初榨橄欖油85 克
-
醃漬酸豆 ,瀝乾60 克
-
新鮮黃檸檬汁60 克
-
水1000 克
-
長粒米 ,如: 香米260 克
-
紅蘿蔔 ,切半圓型,(約1 公分 寬)300 克
-
紅甜椒 ,切塊,(約 2 公分)150 克
-
黃甜椒 ,切塊,(約 2 公分)150 克
-
櫛瓜 ,切塊,(約 2 公分)400 克
-
蒜頭2 粒
-
蜂蜜150 克
-
壺底醬油3 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1605 kcal /
6715 kJ
Πρωτεΐνη
27.1 g
Λιπαρά
121.8 g
Υδατάνθρακες
101.8 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
39.7 g
Νάτριο
2133.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品配件食譜
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν