
Συσκευές & Αξεσουάρ
烤雞佐法式燉菜
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
橄欖油40 克
-
黃芥末20 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
煙燻紅椒粉1 茶匙
-
全雞1200 克
-
洋蔥 ,切塊,(2-3 公分)250 克
-
紅甜椒 ,切塊,(2-3 公分)150 克
-
青椒 ,切塊,(2-3 公分)150 克
-
櫛瓜 ,切丁,(約 1 公分)300 克
-
罐頭番茄400 克
-
鹽1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉1 - 2 小撮
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
869.7 kcal /
3638.7 kJ
Πρωτεΐνη
28.5 g
Λιπαρά
52 g
Υδατάνθρακες
82.4 g
Φυτικές ίνες
22.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Νάτριο
3701 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品配件食譜
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν