Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux

Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • pâte feuilletée
    1
  • jaune d'œuf dilué avec 1 c. à soupe d’eau
    1
  • de noisettes en poudre
    20 g
  • de parmesan râpé
    95 g
  • de lait
    100 g
  • branches de thym frais effeuillées
    3
  • d'agar-agar
    2 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
    100 g
  • poireau coupé en tronçons
    1
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • de vin blanc
    50 g
  • de bouillon de légumes
    70 g
  • noisettes concassées
    8

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 333 kcal / 1386 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων