
Συσκευές & Αξεσουάρ
泡菜豬肉燒
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
香油2 大匙
-
梅花火鍋肉片200 克
-
泡菜 切段(約3公分)200 克
-
蔥 切段(約4公分)100 克
-
醬油1 大匙
-
米酒2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
274 kcal /
1148 kJ
Πρωτεΐνη
9.5 g
Λιπαρά
21.8 g
Υδατάνθρακες
10.6 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

胃口大開下飯菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν