
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chhole (chickpea curry) and rice
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice200 g
-
chickpea (besan) flour20 g
-
ghee (see Tips)40 g
-
cumin seeds1 tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
asafoetida (see Tips)1 pinch
-
red onion cut into quarters300 g
-
piece fresh ginger cut into pieces3 cm
-
garlic cloves3
-
water400 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric10 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
green mango powder (see Tips)1 tbsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
lemon juice20 g
-
raisins to garnish (optional)2 tbsp
-
natural yoghurt to garnish
-
fresh long green chilli trimmed and cut into thin slices, to garnish1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
392.5 kcal /
1648.8 kJ
Πρωτεΐνη
14.7 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
40.8 g
Φυτικές ίνες
14.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
1324.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Complete meals with the Varoma bundt
17 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45min
Honey soy tofu with steamed rice
Ninguna valoración
Warm satay bowl
1h 10min
Gwinganna biryani
25h 20min
Beetroot risotto
35min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
15-minute noodles
15min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Fresh tomato tart
40min