冷拌秋葵雞肉

冷拌秋葵雞肉

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 雞胸肉
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 昆布
    3 克
  • 600 克
  • 新鮮秋葵
    200 克
  • 米酒
    25 克
  • 醬油
    35 克
  • 味醂
    25 克
  • 金針菇 ,切除根部,稍微分開
    1 包

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 830.5 mg
Πρωτεΐνη 18.9 g
Θερμίδες 743 kJ / 177.6 kcal
Λιπαρά 7.3 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 6.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων