Entenbrust mit Pastinakenpüree und Rotweinreduktion

Entenbrust mit Pastinakenpüree und Rotweinreduktion

4.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portion

Υλικά

  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Rotwein
    125 g
  • Entenbrüste mit Haut je nach Größe (insg. ca. 700 g)
    2 - 4
  • Wasser
    50 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe (siehe Tipp)
    ½ TL
    ½ Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l), (siehe Tipp)
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen plus 0,25 TL
    4 Prisen
  • Salz plus 0,75 TL
    4 Prisen
  • Butter
    40 g
  • Pastinaken geputzt, geschält, in Stücken (3 cm)
    500 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 421 kcal / 1763 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 677 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων