蠔油青椒牛肉

蠔油青椒牛肉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 醬油 ,約2 茶匙
    10 克
  • ,約1 茶匙
    5 克
  • 太白粉 ,約1 茶匙
    5 克
  • 牛腰內肉 ,(里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份
    300 克
  • 蠔油 ,約1 大匙
    10 克
  • 40 克
  • 青椒 ,切塊狀
    100 克
  • 洋蔥 ,切塊,約3公分
    40 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 217.8 kcal / 911.2 kJ
Πρωτεΐνη 16.1 g
Λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 4.1 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 284.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων