Cookidoo 10th Anniversary Cake

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
32 portions

Υλικά

Sponge
  • butter to grease
  • plain flour to flour
  • eggs
    16
  • white sugar
    480 g
  • natural vanilla extract
    4 tsp
  • plain flour
    480 g
  • baking powder
    2 tsp
  • sea salt
    4 pinches
Cream mixture
  • mascarpone cheese
    250 g
  • pouring (whipping) cream
    600 g
  • icing sugar
    80 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • mascarpone cheese
    250 g
To assemble
  • jam of choice
    300 g
  • fresh mixed berries of choice, to decorate
  • fresh mint leaves only, to decorate

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 303.3 kcal / 1269 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 14.7 g
Υδατάνθρακες 36.9 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.1 g
Νάτριο 139 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων