
Συσκευές & Αξεσουάρ
蘿蔔絲豬肉餅
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 片
Υλικά
-
白蘿蔔 ,去皮,切成能放入進料口的寬度500 克
-
鹽 ,醃製用2 茶匙
-
豬絞肉200 克
-
蔥 ,切蔥花2 支
-
醬油10 克
-
蠔油5 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
145.4 kcal /
608.4 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
1126.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一起螺旋吧
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν