 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蘿蔔絲豬肉餅
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                6 片
              
            Υλικά
- 
          白蘿蔔 去皮,切成能放入進料口的寬度500 克
- 
          鹽 醃製用2 茶匙
- 
          豬絞肉200 克
- 
          蔥 切蔥花2 支
- 
          醬油10 克
- 
          蠔油5 克
- 
          鹽1 小撮
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          油
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 片
                    Νάτριο
                    
                        1126.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        6.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        608.4 kJ  / 
                        145.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        一起螺旋吧
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                    