蘿蔔絲豬肉餅

蘿蔔絲豬肉餅

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 片

Υλικά

  • 白蘿蔔 ,去皮,切成能放入進料口的寬度
    500 克
  • ,醃製用
    2 茶匙
  • 豬絞肉
    200 克
  • ,切蔥花
    2 支
  • 醬油
    10 克
  • 蠔油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Διατροφή ανά 1 片

Θερμίδες 145.4 kcal / 608.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 1126.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων