Συσκευές & Αξεσουάρ
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
beef rump steak cut into thin slices, (½ cm)600 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)65 g
-
fresh Chinese egg noodles500 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger cut into pieces4 ½ cm
-
brown onion cut into thin wedges1
-
carrots sliced thinly2
-
broccoli broken into small florets200 g
-
red capsicum deseeded, cut into pieces (2 cm)1
-
water75 g
-
dark soy sauce60 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
oyster sauce60 g
-
brown sugar40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour2 tsp
-
spring onion/green onion trimmed, finely sliced, to serve2
-
fresh red chilli sliced to serve
-
soy sauce to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1352.6 mg
Πρωτεΐνη
35.6 g
Θερμίδες
2883.8 kJ /
689.2 kcal
Λιπαρά
24.7 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
78.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Everyday - Winter 2025 sneak peek
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoisin pork bowl
45min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Meatballs in a sticky plum sauce
1h 25min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Beef and beer pie
1h 40min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Pulled pork burger
5h
Adobo beef
1h 10min