Pizza napolitaine

3.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
2 portions

Υλικά

  • 450 g d'eau
  • 3 g de levure boulangère fraîche
  • 360 g de farine blanche type 45 et un peu pour le plan de travail
    360 g de farine Manitoba
  • 8 g de sel
  • 30 g de jus de citron
  • 200 - 220 g de purée de tomates en conserve
  • 250 g de mozzarella de bufflonne bien égouttée et coupée en tranches
  • huile d'olive extra vierge en fonction des goûts
  • feuilles de basilic frais pour la finition

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1068.4 kcal / 4470.1 kJ
Πρωτεΐνη 44.9 g
Λιπαρά 30.1 g
Υδατάνθρακες 152.5 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.7 g
Νάτριο 2544.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων