Crostata di castagne, funghi e mirtilli

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

impasto
  • di farina integrale + q.b.
    200 g
  • di foglie di coriandolo, fresche
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Riempimento
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    15 g
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di cipolle in quarti
    150 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di carote pelare e a pezzi
    100 g
  • di funghi champignon puliti e tagliati in quarti
    300 g
  • di castagne sbucciate e spellate
    300 g
    300 g di castagne, surgelate e decongelate
  • di timo fresco le foglioline
    2 rametti
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di formaggio fresco spalmabile
    170 g
  • di scalogni in quarti
    80 g
  • di mirtilli rossi disidratati
    40 g
    40 g di uva passa
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 598.4 kcal / 2503.6 kJ
Πρωτεΐνη 8.4 g
Λιπαρά 35.8 g
Υδατάνθρακες 62.7 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.5 g
Νάτριο 707.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων