Carpaccio di barbabietola con burrata

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • 140 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di aceto bianco
  • 30 g di succo di limone
  • 1 cucchiaino di senape di Digione
  • 15 g di sciroppo di acero
  • 5 cucchiaini di basilico secco
  • ½ cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 800 g di barbabietole rosse baby, pelate
  • 120 g di rucola
  • 250 g di burrata
  • 2 cucchiai di chicchi di melograno (προαιρετικό πεδίο)
  • 2 cucchiai di noci pecan (προαιρετικό πεδίο) tritate grossolanamente

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 303.9 kcal / 1271.4 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 24.7 g
Υδατάνθρακες 12.7 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 434 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων