Burger ai funghi e riso vegan

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

  • di semi di lino
    35 g
  • di noci sgusciate
    75 g
  • di cipolla a metà
    60 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi champignon
    225 g
  • di fungo champignon cremino
    225 g
  • di riso Parboiled cotto (vedere consigli)
    325 g
  • di lenticchie cotte, sciacquate e sgocciolate
    175 g
  • di Panko
    60 g
  • di aceto balsamico
    30 g
  • di salsa di soia
    30 g
  • di paprica dolce o piccante, a piacere
    ½ cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • olio di semi di girasole q.b.
  • panini per hamburger
    10
  • maionese vegana q.b.
  • ketchup q.b.
  • senape q.b.
  • di lattuga
    10 foglie
  • pomodori a fette
    2

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 515.4 kcal / 2156.4 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 12.7 g
Υδατάνθρακες 83.2 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Νάτριο 773.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων