Ψαρονέφρι στον φούρνο με σάλτσα μανιταριών και ρύζι

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

Σάλτσα μανιταριών
  • φρέσκο μαϊντανό μόνο τα φύλλα
    20 γρ.
  • κρεμμύδια κομμένα στη μέση
    120 γρ.
  • λάδι . και ακόμα 2 κ.σ. για το τηγάνισμα
    20 γρ.
  • μανιτάρια κρεμίνι, φρέσκα σε φέτες
    400 γρ.
    400 γρ. άγρια μανιτάρια, φρέσκα, σε φέτες
  • νερό
    100 γρ.
  • ξινή κρέμα (sour cream)
    200 γρ.
  • κρέμα γάλακτος
    200 γρ.
  • πάστα gravy, σε σωληνάριο
    40 γρ.
    2 καλά γεμάτα κ.γλ. πάστα ζωμού λαχανικών
  • χυμό λεμονιού
    1 κ.γλ.
  • αλάτι και λίγο ακόμα για το χοιρινό
    ½ κ.γλ.
  • πιπέρι και λίγο ακόμα για το χοιρινό
    3 πρέζες
  • χοιρινό ψαρονέφρι σε ένα κομμάτι
    600 - 800 γρ.
  • ρύζι, λευκό, μακρύκοκκο
    350 γρ.
Ψαρονέφρι και συναρμολόγηση
  • νερό
    650 γρ.
  • λάδι
    1 κ.σ.
  • αλάτι
    1 ½ κ.γλ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 972.1 kcal / 4067.1 kJ
Πρωτεΐνη 47.6 g
Λιπαρά 50.8 g
Υδατάνθρακες 81.4 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.8 g
Νάτριο 1416.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων