Tomato and Mushroom Spaghetti

Tomato and Mushroom Spaghetti

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • olive oil
    25 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    ½ - 1 tsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes (προαιρετικό πεδίο) (to taste)
    1 pinch
  • bacon lardons (προαιρετικό πεδίο)
    100 g
  • tinned button mushrooms, sliced drained
    80 g
  • passata
    300 g
  • water
    550 g
  • dried spaghetti
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 367.3 kcal / 1536.6 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 63.7 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 469.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων