Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portion

Υλικά

  • Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • pecorino cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • onion quartered
    80 g
  • celery cut in pieces (4 cm)
    60 g
  • carrot cut in pieces (4 cm)
    60 g
  • olive oil
    40 g
  • butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
    270 g
    red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • water
    1000 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • dried pasta, long e.g. spaghetti, tagliatelle, linguine
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 534.6 kcal / 2236.8 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 20.3 g
Υδατάνθρακες 68.9 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Νάτριο 415.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων