Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. spaghetti, tagliatelle, linguine300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
416.6 mg
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
2261.2 kJ /
540.4 kcal
Λιπαρά
20.2 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Υδατάνθρακες
69.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1 Std. 15 Min
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
1 Std. 25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min