
Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式酸辣炒菇
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水80 克
-
新鮮綜合菇類 ,切片,或剝成一口大小300 克
-
蒜頭5 克
-
薑 ,切塊5 克
-
紅蔥頭20 克
-
油15 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈1
-
魚露10 克
-
蠔油10 克
-
糖½ 茶匙
-
九層塔
-
檸檬汁10 克
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
255.3 kcal /
1068.2 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
23.6 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
1084.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

秋冬山珍
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν