 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式酸辣炒菇
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水80 克
- 
          新鮮綜合菇類 切片,或剝成一口大小300 克
- 
          蒜頭5 克
- 
          薑 切塊5 克
- 
          紅蔥頭20 克
- 
          油15 克
- 
          新鮮紅辣椒 切圈1
- 
          魚露10 克
- 
          蠔油10 克
- 
          糖½ 茶匙
- 
          九層塔
- 
          檸檬汁10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        1084.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        11.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1068.2 kJ  / 
                        255.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        16.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.6 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        23.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        秋冬山珍
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    