
Συσκευές & Αξεσουάρ
香料薯泥佐炸豬腹肉
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
橄欖油60 克
-
帶皮五花肉 切成細條狀(寬約0.5公分)300 克
-
葵花油 油炸用200 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
蒜頭4 顆
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
馬鈴薯 去皮、切塊(約2公分)800 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
雞高湯250 克
-
小茴香籽1 小撮
-
鹽1 小撮
-
匈牙利辣紅辣椒粉10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
445 kcal /
1863 kJ
Πρωτεΐνη
11.5 g
Λιπαρά
32.3 g
Υδατάνθρακες
26.6 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Jorge熱情西班牙
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν