香料薯泥佐炸豬腹肉

香料薯泥佐炸豬腹肉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 橄欖油
    60 克
  • 帶皮五花肉 切成細條狀(寬約0.5公分)
    300 克
  • 葵花油 油炸用
    200 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 蒜頭
    4 顆
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 根
  • 馬鈴薯 去皮、切塊(約2公分)
    800 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 雞高湯
    250 克
  • 小茴香籽
    1 小撮
  • 1 小撮
  • 匈牙利辣紅辣椒粉
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 445 kcal / 1863 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 32.3 g
Υδατάνθρακες 26.6 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων