 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
香料薯泥佐炸豬腹肉
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          橄欖油60 克
- 
          帶皮五花肉 切成細條狀(寬約0.5公分)300 克
- 
          葵花油 油炸用200 克
- 
          洋蔥 切塊100 克
- 
          蒜頭4 顆
- 
          新鮮紅辣椒 切段1 根
- 
          馬鈴薯 去皮、切塊(約2公分)800 克
- 
          乾燥月桂葉1 片
- 
          雞高湯250 克
- 
          小茴香籽1 小撮
- 
          鹽1 小撮
- 
          匈牙利辣紅辣椒粉10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        11.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1863 kJ  / 
                        445 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        32.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        26.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Jorge熱情西班牙
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    