
Συσκευές & Αξεσουάρ
蓮藕香菇蒸肉餅
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蓮藕 ,去皮切厚片200 克
-
豬絞肉 ,粗300 克
-
油10 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
乾香菇 ,厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)3 朵
-
水500 克
-
蔥 ,切蔥花
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
268.3 kcal /
1122.5 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
18.5 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Νάτριο
502.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

秋冬山珍
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν