 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
麻油秀珍菇松阪豬
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          松阪肉 切薄片200 克
- 
          米酒20 克
- 
          糖¼ 茶匙
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          純芝麻油 或黑麻油15 克
- 
          薑 切片10 克
- 
          蒜頭 切片5 克
- 
          15 克 水米酒15 克
- 
          秀珍菇130 克
- 
          枸杞 以清水沖洗過,瀝乾1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        710 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        47.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2354.9 kJ  / 
                        562.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        32.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        5.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        15 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        秋冬山珍
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    