
Συσκευές & Αξεσουάρ
宮保杏鮑菇肉片
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開30 克
-
蒜頭5 克
-
油20 克
-
乾辣椒 ,剪成小段2 大匙
-
花椒粒1 茶匙
-
杏鮑菇 ,利用削皮刀刨成薄片250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
牛五花肉片 ,約10公分長250 克
-
蠔油15 克
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
577 kcal /
2414.2 kJ
Πρωτεΐνη
65.2 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
28.5 g
Φυτικές ίνες
9.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
1534.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

秋冬山珍
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν