Insalata di tonno, avocado e cipolle fermentate

Insalata di tonno, avocado e cipolle fermentate

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ. 30 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

Cipolle fermentate (almeno due giorni prima)
  • di cipolle rosse a metà
    300 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    10 g
Insalata di tonno e avocado
  • cetriolo a metà, nel senso della lunghezza
    1
  • di tonno in scatola sgocciolato
    250 g
  • avocado la polpa a cubetti (circa 2-3 cm)
    1
  • di aceto
    3 cucchiai
  • di olio extravergine di oliva
    3 cucchiai
  • di semi di girasole
    2 cucchiai
  • di crescione
    3 cucchiai
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di menta fresca le foglie
    3 rametti
    3 rametti prezzemolo fresco, solo foglie
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 325.6 kcal / 1362.4 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 23.5 g
Υδατάνθρακες 9.5 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 1534.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων