Συσκευές & Αξεσουάρ
印度奶油雞
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
醃雞肉
- 
          去骨去皮雞腿肉 切塊 (約 3 公分)750 克
- 
          新鮮檸檬汁40 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          胡椒粉1 - 2 小撮
- 
          匈牙利甜紅椒粉1 大匙
- 
          咖哩粉1 大匙
- 
          肉桂粉¼ 茶匙
- 
          香蒜粉¼ 茶匙
醬汁
- 
          紅蔥頭 對半切2 顆
- 
          蒜頭2 粒
- 
          薑 (約 2-3 公分)1 塊
- 
          奶油,有鹽或無鹽50 克
- 
          番茄醬汁150 克
- 
          濃縮番茄糊 (tomato paste)50 克
- 
          二砂糖30 克
- 
          咖哩粉1 大匙
- 
          鹽1 茶匙
- 
          胡椒粉1 - 2 小撮
- 
          杏仁粉 (烘焙用)20 克
- 
          水50 克
- 
          新鮮香菜 切碎,裝飾用1 - 2 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1229.1 kJ  / 
                        293.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        19.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        通向世界的窗口
                        30 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    