Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
4 porsiyon

Υλικά

Ossobucco
  • maydanoz sadece yaprakları (yakl. 15 g)
    6 - 7 dal
  • diş sarımsak küçük boy
    2
  • limon şeritler halinde soyulmuş, sadece sarı kısımları
    ½
  • sap kereviz parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    30 g
  • havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    70 g
  • soğan dörde bölünmüş
    150 g
  • zeytinyağı
    70 g
  • un incikleri unlamak için
  • dana incik, kemikli, dilimlenmiş (her biri yaklaşık 230 g)
    4
  • tuz damak tadına göre
    1 - 1 ¼ tk
  • karabiber
    ¼ tk
  • beyaz şarap, sek
    50 g
    50 g su
  • doğranmış domates konservesi
    150 g
  • su
    300 g
    300 g et suyu (sıvı)
Safranlı Risotto
  • soğan
    30 g
  • tereyağı parçalara bölünmüş
    20 g
  • zeytinyağı
    40 g
  • risotto pirinci Arborio
    320 g
  • beyaz şarap, sek
    100 g
  • su
    750 g
  • toz zerdeçal
    ¼ tk
    5 - 6 adet safran
  • tuz
    5 g
  • tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş
    20 g
  • Parmesan peyniri, rendelenmiş
    50 g

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Νάτριο 1854.5 mg
Πρωτεΐνη 114 g
Θερμίδες 6327 kJ / 1512.2 kcal
Λιπαρά 79.8 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.8 g
Υδατάνθρακες 78.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων