川丸子酸白菜鍋

川丸子酸白菜鍋

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 人份

Υλικά

川丸子
  • ,拍開
    5 克
  • 青蔥 ,切段,拍開
    30 克
  • 花椒粒
    1 大匙
  • 100 克
  • 豬絞肉
    350 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 ½ 茶匙
酸白菜鍋底
  • 豬五花肉 ,約1 公分厚,5 公分 寬
    200 克
  • 15 克
  • ,切絲
    8 克
  • 蒜頭 ,切片
    7 克
  • 酸白菜 ,切粗絲,約1 公分厚
    200 克
  • 1000 克
組裝
  • ,(油炸用)
    300 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    300 克
  • 新鮮香菇
    100 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 846 kcal / 3539.5 kJ
Πρωτεΐνη 22.1 g
Λιπαρά 83.2 g
Υδατάνθρακες 6.3 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.7 g
Νάτριο 869.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων