
Συσκευές & Αξεσουάρ
川丸子酸白菜鍋
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 人份
Υλικά
川丸子
-
薑 ,拍開5 克
-
青蔥 ,切段,拍開30 克
-
花椒粒1 大匙
-
水100 克
-
豬絞肉350 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 ½ 茶匙
酸白菜鍋底
-
豬五花肉 ,約1 公分厚,5 公分 寬200 克
-
油15 克
-
薑 ,切絲8 克
-
蒜頭 ,切片7 克
-
酸白菜 ,切粗絲,約1 公分厚200 克
-
水1000 克
組裝
-
油 ,(油炸用)300 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
新鮮香菇100 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
846 kcal /
3539.5 kJ
Πρωτεΐνη
22.1 g
Λιπαρά
83.2 g
Υδατάνθρακες
6.3 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.7 g
Νάτριο
869.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

五星鍋物
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν