韓式馬鈴薯排骨鍋

韓式馬鈴薯排骨鍋

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 排骨 ,大塊帶肉,泡水30分鐘去除雜味,瀝乾
    600 克
  • 大白菜
    400 克
  • 蒜頭
    11 克
  • 白芝麻 ,(詳見要訣)
    8 克
  • 韓國辣椒粉 ,(粗)
    10 克
  • 韓國辣椒醬
    15 克
  • 魚露
    15 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1350 克
  • ,切片
    7 克
  • 乾香菇 ,洗淨
    2 朵
  • 青蔥 ,切段
    25 克
  • 韓式大醬
    20 克
  • 馬鈴薯 ,對切半
    2 顆
  • 黃豆芽
    100 克
  • 金針菇
    1 包
  • 白飯

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 601 kcal / 2514.7 kJ
Πρωτεΐνη 33.9 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 31.3 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.9 g
Νάτριο 872.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων