Gnocchi in Paprika-Chorizo-Sauce mit Cheddar

4.4 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Cheddar in Stücken (4 cm)
    150 g
  • Wasser und etwas mehr zum Kochen
    1000 g
  • Chorizo in Scheiben (5 mm)
    250 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    1 TL
  • Ajvar mild
    20 g
  • rote Paprika in Streifen (1 x 4 cm)
    300 - 400 g
  • Knoblauchzehe in feinen Scheiben
    1
  • Zwiebeln in Spalten (5 mm)
    100 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • körniger Frischkäse
    200 - 250 g
    200 - 250 g Frischkäse
  • Cherry-Tomaten halbiert
    100 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Gnocchi
    1000 g
  • Frühlingszwiebeln (προαιρετικό πεδίο) in dünnen Ringen, zum Garnieren
    30 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 1575 mg
Πρωτεΐνη 30 g
Θερμίδες 3028 kJ / 724 kcal
Λιπαρά 40 g
Φυτικές ίνες 5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 61 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων