Pan brioche senza glutine

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 fette

Υλικά

Pre-impasto
  • di latte
    180 g
  • di zucchero
    10 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    25 g
  • di farina di grano saraceno
    20 g
Impasto
  • uova
    3
  • di farina senza glutine + q.b.
    380 g
  • di zucchero
    60 g
  • di sale
    5 g
  • di psillio
    2 cucchiai
  • di burro a pezzi + q.b.
    100 g
Terminare la preparazione
  • uovo battuto
    1

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 251 kcal / 1050 kJ
Πρωτεΐνη 3.81 g
Λιπαρά 10.14 g
Υδατάνθρακες 32.49 g
Φυτικές ίνες 3.76 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων