Pan brioche senza glutine

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 fette

Υλικά

Pre-impasto
  • 180 g di latte
  • 10 g di zucchero
  • 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 20 g di farina di grano saraceno
Impasto
  • 3 uova
  • 380 g di farina senza glutine + q.b.
  • 60 g di zucchero
  • 5 g di sale
  • 2 cucchiai di psillio
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
Terminare la preparazione
  • 1 uovo battuto

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 251 kcal / 1050 kJ
Πρωτεΐνη 3.81 g
Λιπαρά 10.14 g
Υδατάνθρακες 32.49 g
Φυτικές ίνες 3.76 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων