Pane alle patate senza glutine

Pane alle patate senza glutine

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
10 fette

Υλικά

  • di acqua
    900 g
  • di patate pelate e a pezzi (3 cm)
    200 g
  • di latte
    150 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    10 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    30 g
  • di zucchero
    5 g
  • di farina senza glutine
    450 g
  • di amido di tapioca
    50 g
  • di farina di quinoa
    25 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di semi di sesamo (προαιρετικό πεδίο) neri
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 246 kcal / 1032 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 2.9 g
Υδατάνθρακες 47.9 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 497.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων