
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
40 pezzi
Υλικά
-
110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
-
180 g di acqua
-
75 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
110 g di farina di riso consentita da prontuario
-
3 uova
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porzione
Θερμίδες
324 kcal /
1356 kJ
Πρωτεΐνη
13.6 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
19.2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Celiachia
61 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2ωρ.
Impasto per pizza integrale
2ωρ.
Focaccia alle cipolle
2ωρ. 40 λεπτ.
Pizza napoletana
9ωρ.
Pizza alla marinara
1ωρ. 35 λεπτ.
Focaccia barese
4ωρ.
Pizza Margherita e basilico
2ωρ. 10 λεπτ.
Pizza capricciosa
1ωρ. 35 λεπτ.
Impasto per pizza di Kamut®
2ωρ.
Pane di kamut e farro
4ωρ.
Panini napoletani con uova sode
2ωρ. 50 λεπτ.
Focaccia al latte
6ωρ. 30 λεπτ.