Συσκευές & Αξεσουάρ
Peach and custard cream muffins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 pieces
Υλικά
Creme patisserie
-
milk250 g
-
caster sugar35 g
-
plain flour30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
vanilla bean extract2 tsp
Muffin mixture
-
canned peaches400 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
675.7 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
2439.7 kJ /
583.1 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.6 g
Υδατάνθρακες
82.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cafe-style muffins
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPinwheel biscuits
26 Std. 40 Min
Chewy pistachio biscuits
45 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Far Breton with prunes
2 Std.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Brioche slice with crumble
2 Std.
Basic cheesecake
10 Std.
Little mug gingerbread houses
5 Std. 30 Min