Συσκευές & Αξεσουάρ
Frangipane and apricot muffins
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 pieces
Υλικά
-
dried apricots80 g
Frangipane
-
blanched almonds50 g
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour15 g
-
baking powder¼ tsp
-
natural almond extract⅛ tsp
-
egg1
-
sea salt2 pinches
Muffin mixture
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt200 g
-
egg1
-
vanilla bean extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
slivered almonds plus extra 1 tbsp to decorate30 g
-
icing sugar to dust
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
684.3 kcal /
2863.1 kJ
Πρωτεΐνη
13.5 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
80.6 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.4 g
Νάτριο
708.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cafe-style muffins
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuince crumble
1ωρ. 25 λεπτ.
Polenta, mandarin and almond cake
2ωρ. 35 λεπτ.
Pepita almond Florentines
1ωρ.
Baked pumpkin doughnuts
1ωρ. 20 λεπτ.
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.