Pão turco (Gozleme) com recheio de acelgas

Pão turco (Gozleme) com recheio de acelgas

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
24 unidades

Υλικά

Massa
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    450 g
  • fermento de padeiro seco
    10 g
  • sal
    1 pitada de
  • azeite
    30 g
  • iogurte natural
    50 g
  • água quente
    260 g
Recheio
  • acelgas
    200 g
  • cebola cortada em quartos
    100 g
  • azeite
    15 g
  • paprika
    1 c. chá de
  • queijo feta
    120 g
Montagem
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
  • Azeite q.b. p/ pincelar

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 unidade

Νάτριο 73.6 mg
Πρωτεΐνη 3.4 g
Θερμίδες 452 kJ / 108 kcal
Λιπαρά 3.8 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Υδατάνθρακες 15 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων