
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式甜辣雞腿和烤蔬菜
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
去骨雞腿排2 個
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水梨 ,約半顆,去皮切塊125 克
-
蒜頭10 克
-
薑5 克
-
韓國辣椒醬60 克
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
醬油15 克
-
韓國麻油20 克
-
米醋15 克
-
甜玉米 ,切塊2 支
-
舞菇 ,從根部切成6等份100 克
-
紫洋蔥 ,切舟狀½ 顆
-
新鮮筊白筍 ,帶殼,切除頂部½300 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
600.1 kcal /
2510.9 kJ
Πρωτεΐνη
41.1 g
Λιπαρά
29.6 g
Υδατάνθρακες
53.6 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Νάτριο
2827 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

愛的餐桌
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν