Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine and Lentil Salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
aubergine cut in pieces (1-2 cm)380 g
-
red onion sliced (0.5 cm)80 g
-
red pepper cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
chilli powder3 - 4 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
honey2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing2 ½ Tbsp
-
lentils pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, coriander, mint)1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar20 g
-
water20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil25 g
-
raisins1 - 2 Tbsp
-
halloumi cheese crumbled or cut in small pieces200 g
-
dried mint¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1068.5 mg
Πρωτεΐνη
23.8 g
Θερμίδες
2278.3 kJ /
544.5 kcal
Λιπαρά
26.4 g
Φυτικές ίνες
11.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
56.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flourish Over Fifty
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Salad
30 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Beetroot salad
10 Min
Chilli Cheese Nachos
40 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Crisp Onsen Eggs
2 Std.
Temaki Sushi
1 Std.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Steamed Potato Tortilla
45 Min
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min