Vegan Bolognese

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Vegan cheese substitute
  • raw cashew nuts
    85 g
  • nutritional yeast
    15 g
  • garlic powder
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
Sauce
  • canned kidney bean (drained weight 255 g), drained
    1 can
  • olive oil
    20 g
  • garlic clove
    1
  • English celery stalks cut in pieces
    100 g
  • carrots cut in pieces
    150 g
  • onion cut in eighths
    1
  • white wine, dry (vegan)
    100 g
    100 g water
  • canned chopped tomato (400 g)
    1 can
  • tomato purée
    50 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • dried rosemary
    1 tsp
  • ground smoked paprika
    ½ tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 14.2 g
Θερμίδες 1521.1 kJ / 363.6 kcal
Λιπαρά 15.6 g
Φυτικές ίνες 10.5 g
Υδατάνθρακες 40.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων