Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1365.4 mg
Πρωτεΐνη
70.9 g
Θερμίδες
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Λιπαρά
95.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

We can Switch to Chef mode in a Flash
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Burger with Melting Cheese Centre
45 λεπτ.
Curry Chicken
1ωρ.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Chicken Rendang
1ωρ. 35 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Chicken Parmesan
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Enchiladas
40 λεπτ.
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 λεπτ.
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 λεπτ.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2ωρ. 55 λεπτ.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 λεπτ.