Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Fermented red cabbage
-
red cabbage300 g
-
salt10 g
-
red wine200 g
-
sherry vinegar100 g
-
sumac1 pinch
-
black peppercorns2
-
star anise¼ piece
-
clove1
-
dried bay leaf1
Celeriac purée
-
celeriac peeled, diced260 g
-
fresh milk130 g
-
double cream (48% fat)130 g
-
salt5 g
Roasted duck breast
-
water3300 g
-
salt150 g
-
duck breasts, with skin (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)2
Finalisation
-
beetroot juice70 g
-
cold butter diced, cold60 g
-
cornflour (starch)10 g
-
water10 g
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
64751.4 mg
Πρωτεΐνη
83.2 g
Θερμίδες
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Λιπαρά
117.4 g
Φυτικές ίνες
12.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
68.1 g
Υδατάνθρακες
79.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

We can Switch to Chef mode in a Flash
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Burger with Melting Cheese Centre
45 λεπτ.
Curry Chicken
1ωρ.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Chicken Rendang
1ωρ. 35 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Chicken Parmesan
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Enchiladas
40 λεπτ.
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 λεπτ.
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 λεπτ.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2ωρ. 55 λεπτ.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 λεπτ.