Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio with burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
310.6 mg
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
923.3 kJ /
220.7 kcal
Λιπαρά
15.9 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
11.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Entertaining
30 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Manifesto
202 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Jalapeno party poppers
50 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and avocado risoni salad
40 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.
Wasabi devilled eggs
25 λεπτ.
Thai noodle and seafood salad
50 λεπτ.