Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lean pork fillets silver skin and tendons removed, room temperature (approx. 230 g each)2
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
prosciutto8 slices
-
garlic cloves2
-
onion60 g
-
red capsicum cut in pieces (3 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
cream200 g
-
water300 g
-
tomato paste20 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
dry Marsala wine30 g
-
white sugar1 tsp
-
hot water to fill just over 1 litre mark400 - 500 g
-
linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley chopped, to sprinkle (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1024.7 kcal /
4287.3 kJ
Πρωτεΐνη
74.9 g
Λιπαρά
47.2 g
Υδατάνθρακες
70.5 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.6 g
Νάτριο
1307.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste the world
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Delish pesto nuggets
40 Min
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min