Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan bolognese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Vegan cheese substitute
-
cashews85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
salt½ tsp
Sauce
-
red kidney beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves3
-
celery cut into pieces100 g
-
carrot cut into pieces150 g
-
brown onion cut in eighths1
-
red wine100 g
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
tomato paste50 g
-
dried Italian herbs¼ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pasta vegan (see Tip)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
347.2 kcal /
1452.8 kJ
Πρωτεΐνη
13.6 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
1434.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Veggie and Vegan
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Spinach dumplings with tomato ragout
1ωρ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Paneer makhani
45 λεπτ.
Cheese soufflés
30 λεπτ.
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 λεπτ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.