Blumenkohl-Nudel-Auflauf mit Veggiehack

3.7 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Soja Schnetzel
    150 g
  • Wasser davon 450 g heiß
    1800 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    25 g
  • Petersilie abgezupft
    10 g
  • Emmentaler in Stücken (2-3 cm)
    70 g
  • Salz
    2 TL
  • Öl
    25 g
  • kurze Makkaroni
    250 g
  • Blumenkohlröschen
    300 g
  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Tomatenmark
    50 g
  • Mehl
    20 g
  • Sahne
    200 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 1284.5 mg
Πρωτεΐνη 36.1 g
Θερμίδες 2958.9 kJ / 707.2 kcal
Λιπαρά 31.5 g
Φυτικές ίνες 5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 72.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων